Mobile menu
Trener Dambrauskas i Filip Krovinović uoči dvoboja Hajduk - Vitória SC

Trener Dambrauskas i Filip Krovinović uoči dvoboja Hajduk - Vitória SC

 
3/8/2022 - 20:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Vitória SC 3:1"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat igraju prvu utakmicu 3. pretkola Europa Konferencijske lige protiv portugalske momčadi Vitória SC. Uoči utakmice konferenciju za medije pred brojnim predstavnicima novinarskih kuća održali su trener Bijelih Valdas Dambrauskas i vezni igrač Filip Krovinović.

- U tri dosadašnje utakmice ove sezone nismo bili na svom nivou. Vjerujem da ćemo s ritmom utakmica napredovati. Psihološki dio se ne može odvojiti od fizičke spreme. Ovakve utakmice su najlakše za trenera. Svi žele igrati. Nema ništa ljepše nego kada istrčiš na Poljud, a navijači pjevaju. Naš posao je da im se odužimo. Voljeli bi uoči uzvrata steći prednost, ali igramo protiv vrlo dobre momčadi. Ali, i mi smo kvalitetni. - govorio je trener Dambrauskas danas na konferenciji. 

- Dvije su utakmice pred nama. Moramo se fokusirati na splitsku, a onda ćemo razmišljati o uzvratu. Svi težimo europskim utakmicama. Zato smo i tu, da pokušamo napraviti iskorak. Smatram da ove sezone možemo napraviti još veće stvari. Svaka europska utakmica je novi izazov za Hajduk. Atmosfera je odlična. Godinu dana smo skupa, još smo bolja klapa. Vjerujem u sve. Jedva čekamo da krene utakmica. - odlučan je bio Filip Krovinović.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati na Hajduk Digital TV.

3/8/2022 - 20:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr