Mobile menu
Trener Carrillo uoči Maksimira: Nema alibija, i protiv Lokomotive idemo po pobjedu!

Trener Carrillo uoči Maksimira: Nema alibija, i protiv Lokomotive idemo po pobjedu!

 
15/7/2017 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:3 (Zagreb, 16/7/2017)"
Trening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred Lokomotivu
Trening pred Lokomotivu

Hajduk će u ovih osam dana odigrati tri važna dvoboja. Dva u gostima, sutra na Maksimiru i u četvrtak u Sofiji, a imao je već i onaj prvi, premijerni, uspješno odrađeni, na domaćem "gostovanju" u Dugopolju. Nakon pobjede nad Levskim (1:0), Bijeli su jučer trenirali u Dugopolju, danas također te ih tijekom poslijepodneva, odnosno večeri, očekuje put prema Zagrebu gdje će sutra biti gosti Lokomotive (19 sati). Vraćaju se igrači Joana Carrilla odmah nakon dvoboja 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige u Split, radit će u ponedjeljak ponovno u Dugopolju pa u utorak krenuti prema Bugarskoj. Službeni će trening imati u Sofiji, a u četvrtak ih očekuje i uzvrat protiv Levskog.

Trener Carrillo će, logično, trebati imati momčad maksimalno svježu za svaki od sljedećih ogleda u ritmu četvrtak-nedjelja, pa je za očekivati i da će svi igrači koji su na raspolaganju dobiti svoj dio minutaže. Jasno, neke će (manje) promjene trener morati učiniti i za dvoboj protiv Lokomotive...

- Osim ozlijeđenih Ive Grbića, Adriana Ismajlija i Tome Bašića, svi su mi igrači na raspolaganju. Imam ih više nego dovoljno za 18 koji će naći mjesto u zapisniku. Svi su oni igrači Hajduka i siguran sam da će svaki uspješno odraditi svoje zadatke.

Govorio je danas nakon treninga u Dugopolju trener Carrillo i o tome, odgovarajući na upite novinara. Hajduk je, podsjetimo, i u novu sezonu ušao pobjedom, praktički nastavio u istom ritmu gdje je stao u svibnju, na kraju prošle sezone, koju je zaključio s izvrsnim učinkom u posljednjoj četvrtini natjecanja. U devet posljednih kola momčad Joana Carrilla upisala je sedam pobjeda, uz po jedan remi i poraz. U kalendarskoj 2017. godini Hajduk je u 17 službenih dvoboja dva puta poražen, ima pet remija i deset pobjeda.

- Idemo po pobjedu i sada, protiv Lokomotive. Uvijek idemo po pobjedu! Nikakav alibi me ne zanima, čak niti činjenica da je Levski odgodio svoju prvenstvenu utakmicu protiv Ludogoreca i u potpunosti se posvetio pripremama za naš uzvrat. Mi ćemo o Levskom ponovno razmišljati nakon gostovanja na Maksimiru, ali i u pripremi tog dvoboja cilj će biti isti. Prolaz u 3. pretkolo gdje smo zakoračili uspjehom u Dugopolju! - kazao je danas između ostaloga trener Bijelih.

15/7/2017 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr