Mobile menu
Trener Carrillo nakon drugog pripremnog ogleda u Sloveniji

Trener Carrillo nakon drugog pripremnog ogleda u Sloveniji

 
3/7/2017 - 22:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1Hajduk - Zorya 0:1
Hajduk - Zorya 0:1

Momčad Joana Carrilla poražena je u drugom prijateljskom ogledu na pripremama u Sloveniji. Bijeli su izgubili od ukrajinske momčadi Zorya Luhansk rezultatom 1:0. Imali su hajdukovci nekoliko dobrih prilika za postizanje pogodaka, ali nedostajala je preciznost i mirnoća u završnici.

- Igrali smo dobro s loptom, htjeli smo stajati visoko, i posljednja linija i cijela momčad. Gradili smo igru od početka i moramo nastaviti u ovom smjeru, ali prije svega poraditi na završnici koja nam je nedostajala u današnjem susretu. Bili smo dobri do posljednjih 30-ak metara od protivničkog gola. Zorya je dobra momčad, ali imali smo i mi dobre šanse za postići pogodak - rekao je trener Carrillo nakon susreta.

Nekim stvarima je zadovoljan, ali svjestan je da određene segmente igre treba popraviti do početka nove sezone...

- Moramo isprobati različite stvari da bi ih mogli ispraviti i poboljšati do prve službene utakmice. Ideja je bila graditi igru prema naprijed. Ja sam zadovoljan, naročito segmentima igre u kojima smo kontrolirali posjed. Primili smo gol iz prekida i na tome moramo raditi. To je sve normalno, pripremamo se za utakmicu 13. srpnja. Imam razloga biti zadovoljan, ali sam svjestan i što nije bilo dobro i na tome ćemo poraditi. Ovo je pripremna utakmica, izvući ćemo pouke iz nje.

3/7/2017 - 22:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr