Mobile menu
Trener Carrillo: Momčad je spremna za početak nove sezone!

Trener Carrillo: Momčad je spremna za početak nove sezone!

 
7/7/2017 - 21:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."

Igrači Joana Carrilla slavili su u posljednjem pripremnom ogledu pred početak sezone. Bijeli su slavili protiv momčadi Krškog rezultatom 2:0, a golove su u prvom poluvremenu postigli Ante Erceg i Nikola Vlašić

- Uigravali smo na ovoj utakmici dva sustava i mislim da smo u tome uspjeli. Kreirali smo veliki broj prilika u prvom poluvremenu, imali smo kontrolu igre i posjed te pokretljivost u igri bez lopte. Učinili smo možda malo više tehničkih pogrešaka. U drugom dijelu smo nastavili s inicijativom i stvorili pregršt šansi, no nismo uspjeli zabiti. Sve u svemu ovo je bila dobra utakmica za isprobavanje taktičkih varijanti uoči početka sezone - rekao je Hajdukov trener poslije dvoboja te nastavio:

- Momčad je fizički spremna za novu sezonu i spremni dočekujemo prvu utakmicu Europske lige kao i početak natjecanja u domaćem prvenstvu. Veseli me što je moja momčad na različite načine došla u veliki broj prilika, iako protivnička momčad nije bila na našem nivou. Ideja je bila da na ovoj utakmici isprobamo sve igrače što smo na koncu i uspjeli. Plan je bio da svim napadačima dam po pola od svakog poluvremena što sam im i rekao prije utakmice.

Trener je zadovoljan viđenim na pripremama, momčad je vrlo naporno i intenzivno trenirala za početak nove sezone i utakmicu protiv Levskog...

- Doveli smo nekoliko igrača koje smo uspjeli prilagoditi sustavu i filozofiji igre koju sam zahtijevao. Odradili smo fizički pripreme na vrlo visokoj razini zbog čega sam prezadovoljan. Nije bilo lako, ali ovo je put kojim želimo doći do uspjeha. Ekipa je spremna za susret protiv Levskog.

7/7/2017 - 21:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr