Mobile menu
Trener Budimir uoči Škendije: Spremni smo za utakmicu, ne podcjenjujemo nikoga, ali želimo pobijediti

Trener Budimir uoči Škendije: Spremni smo za utakmicu, ne podcjenjujemo nikoga, ali želimo pobijediti

 
29/9/2021 - 14:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Juniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladihJuniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladih
Juniori: Put u Skopje na prvu utakmicu UEFA Lige prvaka mladih

Hajdukovi juniori poletjeli su u srijedu popodne iz Zagreba prema Skopju gdje u četvrtak s početkom u 14 sati igraju 1. kolo UEFA Lige prvaka mladih protiv Škendije iz Tetova. 

Trener Marijan Budimir na put je poveo ukupno 20 igrača koji će konkurirati za prvi povijesni dvoboj Bijelih u ovom natjecanju. Prije samog polaska trener Budimir kazao nam je nekoliko rečenica od Škendiji, momčadi iz Tetova, koja je osvojila juniorski naslov prvaka Sjeverne Makedonije. 

- Drago nam je da smo upravo mi ti koji ćemo prvi put predstavljati Hajduka u ovom natjecanju te smo iznimno ponosni i sretni zbog toga. Imamo sve informacije o suparniku, dobili smo i nekakav video te smo spremni za utakmicu. U svakoj utakmici mi želimo ići na pobjedu, nikoga nećemo podcijeniti, ali nećemo nikoga ni precijeniti. Pokušat ćemo pobijediti u prvoj utakmici, ako ne, imamo popravni u Splitu - kazao je trener Hajdukovih juniora uoči polaska na put. 



29/9/2021 - 14:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr