Mobile menu
Treći dan priprema: Trener Carrillo igračima pripremio niz zanimljivih vježbi

Treći dan priprema: Trener Carrillo igračima pripremio niz zanimljivih vježbi

 
18/6/2017 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Treći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan pripremaTreći dan priprema
Treći dan priprema

Treningom na glavnom travnjaku poljudskog stadiona uspješno je zaključen treći dan priprema uoči početka nove sezone. Bijeli su do sada odradili ukupno tri treninga i niz kinezioloških testova kao i zdravstvenih i nutricionističkih pregleda koji se nastavljaju i u idućim danima.

Trener Hajduka Joan Carrillo na današnjem je treningu s igračima više od sat i pol vremena uvježbavao taktičke postavke raspoređene u niz zanimljivih vježbi koje je trener Bijelih pripremio sa svojim suradnicima.

U poslijepodnevnim satima će prvotimci zajedno sa stručnim stožerom sudjelovati na predstavljanju projekta ''Za sva vrimena'' koji će se s početkom u 19:11 sati održati na splitskoj Rivi.

U ponedjeljak i utorak igrači će, podijeljeni u dvije grupe, na Gripama pri Institutu kineziologije u Splitu biti podvrgnuti laboratorijskim testovima u svrhu poboljšanja inicijalnih stanja, dok će od srijede dio treninga Bijeli odrađivati u Dugopolju na stadionu Hrvatskih vitezova. Do odlaska na Pohorje je preostalo još 10 treninga, a sutra će hajdukovci saznati ime prvog protivnika u 2. pretkolu Europske lige.

18/6/2017 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr