Mobile menu
Tradicionalni božićni domjenak za kraj godine: ''Samo jednu želju imamo...''

Tradicionalni božićni domjenak za kraj godine: ''Samo jednu želju imamo...''

 
22/12/2023 - 09:34 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Božićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na PoljuduBožićni domjenak na Poljudu
Božićni domjenak na Poljudu

Na Poljudu je po završetku Glavne skupštine u Bijelom salonu održan i tradicionalni božićni domjenak koji je okupio brojne veterane, sponzore i prijatelje Kluba uz predstavnike Udruge Naš Hajduk, Grada, Županije te medija. Veliki broj uzvanika nazočio je druženju uz dobro raspoloženje koje vlada nakon što su Bijeli jesenski dio sezone završili na prvom mjestu prvenstvene ljestvice. 

Okupljene goste prigodnim riječima pozdravio je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić zajedno s članovima Uprave, Marinkom Akrap i Ivanom Matanom, nakon čega je nastavljeno ugodno druženje u Bijelom salonu.

- Za 2024. godinu svi zajedno samo jednu želju imamo, ne treba ni naglašavati koju. - poručio je predsjednik Jakobušić tom prigodom. 

Legendarni splitski fotoreporter Feđa Klarić je predsjedniku Uprave darovao kultnu fotografiju Andre Damjanića s utakmice Hajduka i Crvene zvezde (4:1) iz 1959. godine, za koju je, naglasio je Klarić, Damjanić dobio nagradu kao najbolju navijačku fotografiju 20. stoljeća.

Pogledajte fotografije s tradicionalnog domjenka Bijelih.

22/12/2023 - 09:34 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr