Mobile menu
Torcida za 68. rođendan organizira humanitarni koncert za vatrogasce

Torcida za 68. rođendan organizira humanitarni koncert za vatrogasce

 
23/10/2018 - 13:16 sati
Ostale vijesti
Foto: Ivica Čavka

Torcida u subotu slavi 68. rođendan, a tim povodom u dvorani Gripe s početkom u 20 sati održat će se koncert humanitarnog karaktera na kojem nastupaju Mladen Grdović, Krešo Bengalka, Jura Stublić, Mjesni odbor i Žuvi. Cijena ulaznice je 40 kuna, a cjelokupan prihod namijenjen je vatrogascima. 

U klubu navijača Torcida održana je konferencija za medije na kojoj su sudjelovali tajnik Torcide Toni Madunić, zapovjednik JVP Split Ivan Kovačević i producent Damir Karaman

- Prošlo je tri tjedna od ozljeđivanja vatrogasca Tomislava Biuka na utakmici Hajduk - Dinamo. Torcida ne bježi od odgovornosti, svoje ćemo redove počistiti, pustili smo cijelu hajduk da se svede na nas, ali cijelo to vrijeme proveli smo u organizaciji ovog humanitarnog koncerta. Znate i sami u kakvom su stanju dobrovoljna vatrogasna društva i mi im na ovaj način želimo pomoći. Zbog toga pozivamo sve navijače da u što većem broju u subotu dođu na Gripe - kazao je tajnik Torcide Toni Madunić. 

Više o samom koncertu kazao je Damir Karaman. 

- Nismo imali puno vremena za organizaciju ovog plemenitog događaja, međutim uspjeli smo okupiti velika imena i nadam se da će koncert svima ispuniti očekivanja. Koncert će biti zabavan, vjerujemo da će trajati do dva ujutro - dodao je Karaman. 

U ime JVP Split akciju je pozdravio zapovjednik Ivan Kovačević. 

- Vatrogasci podržavaju sve humanitarne akcije, mi smo uvijek uz Torcidu, kao što su oni uvijek uz nas. Ova akcija pomoći će onim najugroženijim društvima, a to su u ovom konkretnom slučaju DVD Split i DVD Dicmo. Pozvat ćemo sva društva da kupe ulaznice i aktiviraju se u ovoj humanitarnoj akciji jer mnogo naših članova su aktivni članovi Torcide i udruge Naš Hajduk - zaključio je Kovačević. 

Na kraju je tajnik Torcide dodao kako će na koncertu biti dodijeljene zlatne zahvalnice obitelji Olivera Dragojevića i kroničaru Hajduka Jurici Gizdiću

23/10/2018 - 13:16 sati
Ostale vijesti
Foto: Ivica Čavka