Mobile menu
Tjestenina Cetina novi je Hajdukov partner

Tjestenina Cetina novi je Hajdukov partner

 
20/6/2016 - 14:15 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu!
Predstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjesteninaPredstavljena Hajdukova tjestenina
Predstavljena Hajdukova tjestenina

Danas je u Bijelom salonu stadiona u Poljudu održana svečana konferencija za medije povodom predstavljanja novog, 29. co-branding poslovnog partnera HNK Hajduk, tvrtke Tjestenina Cetina.

Novi co-brand projekt Odjela marketinga HNK Hajduk, Tjesteninu Cetina predstavili su direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić,  izvršni direktor Tjestenine Cetina Milan Ora te direktor prodaje Tjestenine Cetina Ivica Govorko.

- Spajamo naš brend sa slavnim brendom iz svijeta tjestenine. Tvornica Cetina Omiš jedna je od najstarijih u bivšoj državi, datira iz 1922., dakle nije puno mlađi brend od Hajduka. Predstavljamo tjesteninu u obliku Hajdukova grba, zatim mala slova i brojke za juhu, fusile, mala svrdla i špagete - kazao je u uvodu Aljoša Bašić.

- Ovo je priča o dva stogodišnjaka. Od svog osnutka podržavamo Hajduk, a u arhivi smo pronašli slike sa Starog placa na kojem se vidi da je Tjestenina Cetina bila jedan od sponzora Hajduka. Razvijamo se zahvaljujući kvalitetnom proizvodu, od duruma, najkvalitetnije pšenice, a proces sušenja traje od 12 do 17 sati, što daje specifičan okus i visoku kvalitetu. U Hajdukovu tjesteninu pretočili smo sve naše vrijednosti kao proizvod te ljubav, dišpet, tradiciju i vjernost - rekao je Milan Ora.

- Ušli smo u projekt kako bismo Hajduku dali kvalitetan proizvod po jako povoljnoj cijeni, da bude približen svim našim vjernim potrošačima. Hajduk će uz postojeći brend Cetina odmah dobiti svoje mjesto na policama - za kraj je dodao Ivica Govorko.

Opširnije pogledajte u videoprilogu.

20/6/2016 - 14:15 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr