Mobile menu
Tjedan reprezentativne stanke: Sedam treninga i jedna prijateljska utakmica

Tjedan reprezentativne stanke: Sedam treninga i jedna prijateljska utakmica

 
13/11/2018 - 13:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Dio nogometaša trenera Zorana Vulića ovaj će tjedan i početak idućeg odraditi u nacionalnim selekcijama (Hrvatske, Albanije i Libanona), dio će ovu reprezentativnu stanku pokušati iskoristiti za oporavak nakon ozljeda i povratak u puni trenažni proces, dok će preostali nakon jučerašnjeg dana odmora danas nastaviti s redovnim treninzima.

Za utorak je najavljen jedan trening, u srijedu i četvrtak će se raditi i ujutro i poslijepodne, u petak je predviđen šesti ovotjedni trening, a u subotu će trener Vulić svoju momčad povesti na prijateljsko gostovanje u Livno. Na gradskom stadionu Zgona u subotu 17. studenoga u 13 sati Hajduku će biti domaćin NK Troglav 1918.

Trenirat će se na Poljudu potom i u nedjelju, točno tjedan dana prije prve iduće prvenstvene utakmice (u Splitu protiv Slaven Belupa u nedjelju 25. studenoga s početkom u 15 sati).

Glavnina reprezentativaca će se na Poljud vratiti tek sredinom ili u drugom djelu idućeg tjedna. Ardijan Ismajli će u utorak 20. studenoga igrati u Albaniji protiv Walesa (prethodno i Škotske), Bassel Jradi će istog dana s Libanonom gostovati kod domaćina u Australiji (prethodno i protiv Uzbekistana) te Ante Palaversa i Michele Šego koji su s U19 Hrvatskom u Češkoj. Domagoj Bradarić i Tonio Teklić svoje obveze s U21 i U20 Hrvatskom imaju samo ovaj tjedan.

13/11/2018 - 13:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr