Mobile menu
Tino Sušić potpisao novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine!

Tino Sušić potpisao novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine!

 
26/2/2015 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Tino Sušić produžio ugovor s HajdukomTino Sušić produžio ugovor s Hajdukom
Tino Sušić produžio ugovor s Hajdukom

Tino Sven Sušić potpisao je danas novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine. 

"Tino je jedan od naših najvažnijih igrača i naravno da smo to željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kliuba jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal", kazao je nakon potpisa novog ugovora sa Sušićem sportski direktor Hajduka Goran Vučević

23-godišnji veznjak imao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2016., a sad je produžio na još dvije godine. Sportski direktor Vučević naglasio je i sljedeće: 

"Zadovoljni smo jer smo vrlo brzo postigli dogovor sa Tinom koji je bio izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo."

Tino Sven Sušić je kazao: 

"Naravno da sam zadovoljan zbog produženja ugovora s Hajdukom. Sretan sam jer  mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i Kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji."      

 

26/2/2015 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr