Mobile menu
Tići: Torpedirani Brodosplit i Jadran, pa dvaput Inter

Tići: Torpedirani Brodosplit i Jadran, pa dvaput Inter

 
13/9/2009 - 12:42 sati
Akademija

Juniori Hajduka u četvrom kolu prvenstva Hrvatske porazili su Intera rezultatom 3:1 (1:1).

Strijelci za bijele su bili Caktaš u 30', Pešić u 65' i Vuković u 87. Lendrić je promašio penal, no sveukupno Hajduk je zasluženo osvojio nova tri boda. U dosadašnja odigrana četiri kola Hajduk je pobijedio sve četiri utakmice.

Momčad trenera Saše Glavaša nastupila je u ovom sastavu:
Čulić, Župan, Bekavac (Čulav od 75.), Glumac, Mić, Bradarić, Vukčević (Vuković od 83.), Asanović (Boljat od 46.), Lendrić, Pešić (Čavar od 46.), Caktaš.

Kadeti Hajduka porazili su Inter rezultatom 2:0, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Strijelci za momčad Ante Šećera su bili Livaja u 75. minuti i Grčić u 79. Ovo je treća pobjeda splitskih bijelih u četiri odigrane utakmice Prvenstva Hrvatske, dok su  jednu utakmicu remizirali.

Momčad Hajduka je igrala u ovom sastavu:
Opačak, Barišić, Bašić, Vladović (od 70. Milaković), Štimac, Peričić, Franić (od 41. Gusić), Medak, Livaja, Grčić, Jelavić (od 75. Dodig).

Hajdukove nade (1999. godište) su u prvoj utakmici Lige za početnike na igralištu u Parku mladeži porazili Brodosplit inženjering rezultatom 6:0. U uvjerljivoj pobjedi strijelci za momčad Vika Lalića su bili: Rakić i Skorup po dva, te Filipović i Matešić po jedan.

U 4. kolu Županijskog prvenstva Hajduk (1994. godište) je na pomoćnom igralištu poljudskog stadiona porazio Jadran LP iz Ploča 4:0. Pogotke su postigli Milić, Vladislavić, Džoni, te Radošević iz penala. Hajdukovci su u dosadašnja odigrana četiri kola tri puta pobijedili i jednom remizirali.

13/9/2009 - 12:42 sati
Akademija