Mobile menu
Tići 1999. godišta u Zagrebu porazili Dinamo

Tići 1999. godišta u Zagrebu porazili Dinamo

 
27/5/2012 - 13:31 sati
Akademija

Hajdukovi igrači 1999. godišta osvojili su neslužbeno prvenstvo Hrvatske za uzrast U-13, turnir ''Darko Mateša'' koji se od petka do nedjelje igrao u Zagrebu.

Bijeli su kao pobjednici skupine (Hajduk, Lokomotiva, Inter, Gorica), izborili polufinale u kojem su pobijedili NK Zagreb, da bi u finalu porazili i Dinamo s 1:0. Najbolji igrač turnira je hajdukovac Dino Skorup. Tako su Bijeli osvojili prijelazni pehar koji su im uručili Vlatko Marković i Davor Šuker.

ČESTITAMO TRENERU VIKU LALIĆU I NJEGOVIM IGRAČIMA!

Hajduk 1999: Nediljko Labrović, Ivan Čalušić, Domagoj Bradarić, Bruno Budalić, Karlo Matešić, Josip Rakić
(c), Ivan Vujčić, Dino Skorup, Luka Duvnjak, Frane Šiljić, Marko Baković, Davor Matijaš, Kristian Stanić, Dario Barada, Filip Čeko, Mario Ćuže, Marko Đira, Duje Javorčić.
Trener: Vik Lalić. Trener vratara: Miljenko Bikić.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovaj vikend su i mlađe kategorije (2000, 2001, 2002, 2003. godišta) nastupale na međunarodnim turnirima.

U Andori su igrači 2000. godišta u konkurenciji španjolskih prvoligaša (Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Espano, Villarreal, Real Sociedad) osvojili peto mjesto pobjedivši Sporting Gijon i reprezentaciju Andore, ali su u 1/4 finalu poraženi od Valencije s 4:2. U razigravanju za plasman Bijeli su ostvarili dvije pobjede i osvojili peto mjesto.

Igrači 2001. godišta su nakon pobjeda nad Vojvodinom, Sturmom, Reprezentacijom Malezije u polufinalu poraženi od Betisa, da bi u konačnici osvojili treće mjesto još jednom pobjedivši austrijski Sturm.

Hajduk 2002. godišta je nastupao u Hannoveru, gdje su slavili kontra Grasshoppersa i Ferencvarosa. Porazom od 0:1 od Seville nisu ušli u završnicu, već su pobijedili u tzv. srebrnoj skupini.

Mladi igrači 2003. godišta su prvi put izašli na međunarodnu scenu, nastupivši u Andorri u konkurenciji starijih protivnika, igrača 2002. godišta, te su bili atrakcija turnira. Nisu prošli skupinu, ali su ostavili odličan dojam.
 

 

27/5/2012 - 13:31 sati
Akademija