Mobile menu
Svjetski juniorski rekorder Franko Grgić postao član Hajduka

Svjetski juniorski rekorder Franko Grgić postao član Hajduka

 
4/9/2019 - 13:21 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Četiri dana nakon što ga je uoči velikog derbija pozdravio krcati Poljud, Franko Grgić posjetio je Hajdukov Odjel za članstvo gdje je, kako sam kaže, ostvario želju i učlanio se u voljeni Klub. Člansku iskaznicu uručio mu je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

- Strastveni sam navijač. Ranije sam redovno išao na utakmice, a sad zbog brojnih obveza ne stignem gledati Hajduk u onolikoj mjeri koliko bih to htio - kazao je Franko.

Osim što ga je pozdravilo 30.000 navijača, Franko je imao čast primiti Hajdukov dres od voditelja Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' Bore Primorca.


- Sretan sam što su mi rezultati priuštili taj neopisiv osjećaj. Izlazak na Poljud pred tolikim brojem navijača je poseban, a pogled s terena, u onakvoj atmosferi je jedinstven, dodao je.

Ovaj 16-godišnji Splićanin krajem kolovoza je osvojio naslove svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom, a koliko su njegovi rezultati bili impresivni najbolje govore podaci da bi u seniorskoj konkurenciji na proteklih nekoliko Olimpijskih igara redovito završavao među TOP 5.

S Frankovim učlanjenjem, Hajduk je još jedan korak bliže brojci od 30.000 članova za 2019. godinu, a učlaniti se može dolaskom u Odjel za članstvo ili putem web stranice Hajduka.

4/9/2019 - 13:21 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr