Mobile menu
Svima nam je rođendan: Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Lokomotive!

Svima nam je rođendan: Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Lokomotive!

 
8/2/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 8/2/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u sklopu 21. kola HT Prve lige. Druga je to službena utakmica u nastavku sezone i pod vodstvom novog trenera Bijelih Igora Tudora koji je u prvom dvoboju upisao uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Varaždina. 

Bijeli su u tom prvom susretu u proljetnom dijelu sezone slavili pogotcima Bassela Jradija, Mije Caktaša i Samuela Eduoka

- Želim da uvijek igramo isto. To će nam dati ono što je bitno, gard, stav, ponašanje koje ne smije biti vezano uz gostovanje, domaćinstvo i rezultat. Imamo svoj put, treba rasti, biti bolji nego što je bio slučaj u prošloj utakmici - između ostalog je istaknuo trener Bijelih na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja.

Trener Tudor danas ne može računati na strijelca prvog pogotka iz Varaždina, Bassela Jradija, koji je u spomenutoj utakmici zaradio treći žuti karton, a uz njega će izostati i Stefan Simić koji se još nije u potpunosti oporavio od povrede. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomoćnici su mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupnog, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je njegov sugrađanin Robi Kezele.

Utakmica je ovo koja dolazi ususret 109. rođendana Kluba koji službeno pada na sljedeći četvrtak, a tim povodom još jednom Vas sve pozivamo da dođete danas na Poljud. #svimanamjerođendan109

8/2/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr