Mobile menu
Svi putevi vode na Poljud: Hajduk danas od 18 sati protiv Lokomotive

Svi putevi vode na Poljud: Hajduk danas od 18 sati protiv Lokomotive

 
4/8/2019 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 3:0 (Split, 4/8/2019)"

Nogometaši Hajduka danas će od 18 sati na Poljudu ugostiti momčad Lokomotive u sklopu 3. kola HT Prve lige. Nakon uspjeha protiv Istre 1961 na Poljudu (2:0) a potom i Varaždina u gostima (0:3), Bijeli danas pred svojom publikom (više o ulaznicama možete pronaći ovdje), kreću danas po nova tri prvenstvena boda protiv motiviranog protivnika koji je trenutno bez bodova nakon dva odigrana kola, Lokomotiva je na otvaranju sezone poražena rezultatom 3:0 od Dinama u gostima, a zatim i u drugom kolu kada ih je u Kranjčevićevoj Rijeka pobijedila s 1:0. 

- Pozivam navijače da dođu na utakmicu. Morat ćemo odigrati pametno. U ove dvije utakmice naša momčad je stvorila dosta šansi za gol. Jedan minus je da smo u završnici mogli biti puno bolji. Postoje neke stvari koje kroz rad ne dobiješ odmah. Bitna je koncentracija i želja, a to je ono što daje meni sigurnost u pogledu na momčad. - poručio je trener Bijelih Damir Burić na konferenciji za medije uoči susreta.

Poljudsku premijeru danas bi mogao imati Samuel Eduok, Hajdukov napadač koji je odmah u debiju u Varaždinu postigao pogodak za konačnih 3:0. David Čolina će zbog ozljede preskočiti današnji ogled, dok će mladi reprezentativac Marin Jakoliš konkurirati za dvoboj 4. kola protiv Slaven Belupa u Koprivnici. 

Ivan Bebek bit će glavni sudac utakmice, a pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Marko Linić iz Dražica, delegat je Ivan Jurina iz Zaboka, a suđenje će kontrolirati Miroslav Vitković iz Velike Gorice.

4/8/2019 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr