Mobile menu
Svi na Poljud: Zajedničkim snagama do nove pobjede!

Svi na Poljud: Zajedničkim snagama do nove pobjede!

 
9/8/2018 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - FCSB 0:0 (Split, 9/8/2018)"

- Uvijek najviše vjerujem u svoje igrače i svoju momčad. Uvjeren sam da u ovom trenutku raspolažemo s dovoljno kvalitete i karaktera da iznesemo ovu utakmicu. - poruka je trenera Hajduka Željka Kopića uoči današnjeg novog europskog ogleda protiv rumunjske momčadi FCSB. Susret se igra na Poljudu s početkom u 20:45 sati. Sinoć je do 21 sat prodano više od 21.000 ulaznica za novi europski sraz Bijelih, vjerujemo kako će i ovaj put veličanstveni dekor na tribinama ispratiti hajdukovce da ostvare što bolji rezultat u prvih 90 minuta ogleda s Rumunjima.

U konkurenciji za dvoboj se vraćaju vratar Josip Posavec, Ante Palaversa te Mijo Caktaš koji su zbog ozljeda i bolesti preskočili prethodne oglede. Vezni igrač Stanko Jurić u najavi utakmice rekao je da će momčad dati sve od sebe s ciljem da razveseli brojne navijače koji će pohoditi Poljud. Sigurno je da Bijele protiv Rumunja čeka zahtjevan ogled. Riječ je o momčadi koja posjeduje ogroman napadački potencijal, ali energija i karakter hajdukovaca bit će od presudne važnosti u današnjem susretu, naravno uz dodatan vjetar u leđa na tribinama poljudskog stadiona.

UEFA je za glavnog suca delegirala portugalsku četvorku u kojoj će glavni sudac biti Tiago Bruno Lopes Martins, a asistirat će mu sunarodnjaci Luis Andre Ferreira Pinto Campos, Pedro Miguel Mota Almeida te Hugo Filipe Ferreira C. Moreira MiguelDelegat utakmice je Per Svard iz Švedske. 

9/8/2018 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr