Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk protiv Lokomotive danas od 19 sati

Svi na Poljud: Hajduk protiv Lokomotive danas od 19 sati

 
7/4/2018 - 06:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 7/4/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati na poljudskom stadionu u okviru 28. kola HT Prve lige dočekuju momčad Lokomotive. Prva je to utakmica posljednjeg kruga prvenstva ove sezone, a do završetka je ostalo još devet kola. Bijeli su trenutno na drugom mjestu ljestvice s 52 osvojena boda.

Četvrti je ovo međusobni sraz Hajduka i Lokomotive ove sezone, a Bijeli su znatno uspješniji od Zagrepčana. Slavili su hajdukovci u dva od tri prvenstvena ogleda, jedan susret završio je neriješenim ishodom, dok su igrači Željka Kopića na stadionu u Kranjčevićevoj ulici preko Lokomotive izborili finale Kupa koje je na rasporedu 23. svibnja, a u kojem će se sastati s Dinamom.

Očekuju hajdukovci sličnu utakmicu kao što je to bila u Kupu, ali vjeruju da će uz podršku publike doći do tri željena boda. U kadar se nakon odrađenih suspenzija u prošlom kolu vraćaju Andre Fomitschow i Hamza Barry koji je zabio gol Zagrepčanima u Kupu, dok će zbog tri žuta kartona susret propustiti kapetan Zoran Nižić i Ahmed Said Said. No, zasigurno dobra vijest je povratak Marka Futacsa koji je u prošlom susretu s Rijekom upisao prve minute nakon gotovo osam mjeseci stanke zbog ozljede. Marko se dobro osjeća i vjeruje da će vrlo brzo doći na željenu razinu.

Pravdu u današnjem dvoboju dijelit će Damir Batinić iz Osijeka, a pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje. Četvrti sudac je Dario Bel (Osijek), delegat susreta je Jure Zečević iz Knina, dok kontrolor suđenja Draženko Kovačić dolazi iz Križevaca.

7/4/2018 - 06:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr