Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk danas protiv Dinama od 19 sati!

Svi na Poljud: Hajduk danas protiv Dinama od 19 sati!

 
3/4/2019 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:1 (Split, 3/4/2019)"

Na Poljudu se danas od 19 sati igra najveći derbi hrvatskog nogometa, Hajduk protiv Dinama u sklopu 27. kola HT Prve lige. Bijeli su u posljednje četiri utakmice upisali maksimalan broj bodova i u vrlo dobroj formi dočekuju današnji dvoboj.

- Fokusirani smo samo na sebe, vjerujem u svoj proces i svoju momčad, život ide dalje i nakon ove utakmice ma kako ona završila. Ovaj derbi shvatit ćemo kao dobar test, da vidimo koliko smo blizu Europi. Moja želja je da ovo bude dobra utakmica, bliža europskim okvirima - kazao je Hajdukov trener Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči današnjeg derbija.

Strateg Bijelih istaknuo je kako su mu gotovo svi igrači na raspolaganju, upitan je jedino Francesco Tahiraj, a sigurno neće igrati Stipe Vučur koji će zbog ozljede na duže vrijeme biti van stroja. 

Dodajmo kako je tijekom utorka više od 20 tisuća navijača osiguralo svoju ulaznicu za derbi tako da se danas očekuje vrlo dobro popunjen Poljud. 

Glavni sudac derbija Hajduk - Dinamo (srijeda, 19 sati) bit će Damir Batinić iz Osijeka. Uz Batinića će pravdu u srijedu na Poljudu dijeliti Tomislav Petrović, Miro Grgić, Goran Pataki, Igor Pajač i Dario Bel.

3/4/2019 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr