Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk danas od 21 sat protiv Tobola igra prvu europsku utakmicu u novoj sezoni!

Svi na Poljud: Hajduk danas od 21 sat protiv Tobola igra prvu europsku utakmicu u novoj sezoni!

 
22/7/2021 - 06:14 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Tobol 2:0 (Split, 22/7/2021)"

Nogometaši Hajduka danas do 21 sat igraju prvu utakmicu 2. pretkola Europa Konferencijske lige protiv kazahstanskog Tobola na Poljudu. 

- Čekali smo dugo ovu utakmicu. Rekao sam nakon Lokomotive da moramo rasti kao momčad. Moramo napraviti sve što je moguće da prođemo dalje. Nema veze jesmo li favoriti ili ne  - istaknuo je trener Jens Gustafsson u najavi susreta. 

- Mislim da imamo kvalitetu, dosta je novih igrača. Imamo puno mjesta za napredak. Ovo je idealno vrijeme da se ekipa što prije uigra. Protiv Lokomotive je bilo stvari koje moramo popraviti, obrambeno u posljednje tri utakmice nismo na nivou, ali vjerujem da će biti bolje.  Radujemo se povratku publike na stadion, svi znamo kakvi su Hajdukovi navijači i sigurno će nam uz njih danas biti lakše - dodao je Marko Livaja na konferenciji za medije održanoj u srijedu na Poljudu. 

Suparnik Bijelima je momčad koja trenutno zauzima prvo mjesto u kazahstanskom prvenstvu nakon odigranih 19 kola. U ligi su upisali 12 pobjeda, šest remija i jedan poraz. Pobijedili su u posljednje tri utakmice, od čega su dvije bile u kazahstanskom kupu. 

Hajduk je sezonu službeno započeo prošlog vikenda u Kranjčevićevoj gdje je momčad Jensa Gustafssona odigrala neriješeno na gostovanju kod Lokomotive. Konačni rezultat bio je 2:2, a oba pogotka za Hajduk postigao je Jan Mlakar

Suci utakmice dolaze iz Njemačke. Glavni sudac je Christian Dingert, pomagat će mu Rafael Foltyn i Jan Seidel, a četvrti sudac je Frank Willenborg.

Sve informacije o ulaznicama za današnju utakmicu možete pronaći - OVDJE . Prijenos susreta možete pratiti putem programa Arena Sport 1 i aplikacije Hajduk Digital TV.

22/7/2021 - 06:14 sati
Prva momčad