Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk danas od 16.30 sati igra protiv Intera iz Zaprešića!

Svi na Poljud: Hajduk danas od 16.30 sati igra protiv Intera iz Zaprešića!

 
22/9/2019 - 07:30 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 3:1 (Split, 22/9/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 16.30 sati igraju protiv Intera iz Zaprešić na Poljudu u sklopu 9. kola HT Prve lige. Bijeli se uoči posljednjeg kola prvog kruga natjecanja nalaze na čelu tablice i danas imaju priliku pobjeći na tri boda razlike od prvog pratitelja. Ujedno, razlog više za doći na utakmicu je službeno obilježavanje 40 godina od prve utakmice na poljudskoj ljepotici, mjestu na kojem smo proživjeli neke od najljepših i najemotivnijih trenutaka u Hajdukovoj povijesti. 

- Ovaj tjedan je bio jako dobar po pitanju rada i koncentracije. Momci su odradili jako i kvalitetno i dobro, vratilo nam se dosta igrača za ovu utakmicu, tako da osim Stipe Vučura imamo sve na raspolaganju. Moramo biti pažljivi protiv Intera, znamo što nas čeka, mi smo favoriti, ali i oni imaju kvalitetne igrače u svojim redovima. Tablica nas neće prevariti, moramo biti fokusirani na nas i odigrati kvalitetnu utakmicu - između ostalog je kazao Hajdukov trener Damir Burić na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih u odnosu na Jadranski derbi danas može računati na Miju Caktaša i Bassela Jradija koji su odradili suspenziju zbog tri žuta kartona, te Samuela Eduoka koji je propustio dvoboj s Rijekom zbog visoke temperature, a treninzima se vratio u četvrtak. 

Hajduk uoči današnjeg susreta ima 16 bodova i nalazi se na prvom mjestu, Inter Zaprešić je na posljednjem mjestu tablice sa šest bodova iz osam odigranih utakmica. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Andrej Burilo, također iz Osijeka. 

22/9/2019 - 07:30 sati
Prva momčad