Mobile menu
Svi na Poljud: Danas igra Hajduk! #54

Svi na Poljud: Danas igra Hajduk! #54

 
18/4/2018 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 4:0 (Split, 18/4/2018)"

Više od 15.000 gledatelja osiguralo je u ovom trenutku svoje mjesto na tribinama poljudskog stadiona za prvenstveni susret Hajduk - Cibalia koji igra danas od 20 sati u sklopu 30. kola HT Prve lige. Sjeverna tribina je zbog kazne zatvorena, no Hajdukovi navijači će u velikom broju pohoditi Poljud i biti snažna podrška igračima Željka Kopića do osvajanja nova tri boda. 

Jedinstvena cijena ulaznice je 10 kuna za sve tribine, a sve informacije o prodaji možete pronaći OVDJE. Pozivamo gledatelje da u što većem broju napune istočnu i zapadnu tribinu te ulaz U na jugu. Hajduk je ove sezone igrao u svih 10 najgledanijih utakmica lige, neizmjernu podršku i ljubav prema najdražem Klubu navijači pokazuju iz utakmice u utakmicu, a ne sumnjamo da će gromoglasnu podršku Bijeli imati i danas od prve do posljednje minute...

- Nama je neprihvatljivo da nam bilo koji protivnik, sa dubokim uvažavanjem Dinama, bude veći motiv od onoga samog što mi jesmo, a mislim da je Hajduk dovoljno velik sam za sebe. - riječi su trenera Kopića na jučerašnjoj konferenciji za medije. Dodao je da svi koji dođu budu zadovoljni s njegovom momčadi i načinom na koji će prezentirati svoju igru. 

Izrazito motivirani su i igrači koji jedva čekaju početni sudački zvižduk i huk Poljuda koji će kao i mnogo puta do sada biti snažan vjetar u leđa. Zbog tri žuta kartona susret će propustiti Mijo Caktaš

Sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba, a pomoćnici su mu Sanja Rođak-Karšić iz Podravskih Slatina te Robi Kezele iz Rijeke. Četvrti sudac je Marko Linić (Rijeka), delegat susreta je Robert Balen iz Zagreba, a suđenje će kontrolirati Branko Stipković iz Karlovca.

Danas igra Hajduk! Svi na Poljud! #54

Možemo li?

#svismomihajduk #samohajduk

18/4/2018 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr