Mobile menu
Svi na Poljud: Bijeli danas od 15 sati dočekuju Goricu

Svi na Poljud: Bijeli danas od 15 sati dočekuju Goricu

 
22/2/2020 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 6:0 (Split, 22/2/2020)"

Pred nogometašima Hajduka je novi prvenstveni ogled. Bijeli na Poljudu od 15 sati dočekuju momčad Gorice u sklopu 23. kola HT Prve lige.

Treneru Igoru Tudoru se u konkurenciju za utakmicu nakon odrađenog crvenog kartona vraća Nihad Mujakić, kao i trojac Mijo Caktaš, Darko Nejašmić i Jakov Blagaić koji je zbog viroze preskočio dvoboj u Koprivnici. Stipe Radić će također biti na raspolaganju nakon što je na utakmici protiv Lokomotive zadobio frakturu nosne kosti. Zbog isključenja protiv Slaven Belupa neće biti Stanka Jurića.

- Pozivam navijače da dođu, da podrže ovu momčad u stvaranju. Momci će kao i uvijek dati sve od sebe, i sigurno da guštaju igrati na Poljudu. Ljudi vole ovaj klub bez obzira što ima uvijek nekih stvari. Pozivam da naprave dobru atmosferu. - rekao je u najavi susreta strateg Bijelih. 

Hajduk i Gorica ove sezone odigrali su tri utakmice. U prvom međusobnom dvoboju na Poljudu Bijeli su slavili s 3:0, a zatim je Gorica dva puta u tri dana slavila s 2:1, najprije u Hrvatskom kupu, a zatim i u prvenstvu. 

Glavni sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Ivan Marić iz Osijeka. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca je Igor Krmar, također iz Zagreba. 

Ulaznice za susret u prodaji, a više možete pronaći OVDJE.

22/2/2020 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr