Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk protiv Maccabija lovi gol zaostatka

Svi na Poljud: Hajduk protiv Maccabija lovi gol zaostatka

 
25/8/2016 - 09:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Maccabi 2:1 (3:4) (Split, 25/8/2016)"

Nogometaši Hajduka večeras od 20:30 sati protiv Maccabi Tel-Aviva na Poljudu igraju uzvratni susret Play-offa Europske lige. Bijeli iz prve utakmice love gol zaostatka, rezultat u Netanyi bio je 2:1 za Maccabi. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu.

S punim optimizmom u taboru Bijelih dočekuju dvoboj protiv Izraelaca, a izvrsno raspoloženje na sinoćnjem treningu pokazuje koliko igrači željno iščekuju početak današnje utakmice.

U najavi utakmice trener Pušnik rekao je da je želja i cilj prolazak dalje. U konkurenciji za Maccabi je 20 igrača koje je trener Pušnik sinoć, nakon zatvorenog treninga na glavnom travnjaku poljudskog stadiona, poveo u karantenu u Solin. Zbog tri žuta kartona susret će propustiti stoper Zoran Nižić.

Susret na Poljudu sudit će Nijemac Felix Zwayer. Pomagat će mu sunarodnjaci Thorsten Schiffner i Marco Achmüller. Četvrti sudac je Benjamin Brand, također iz Njemačke.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

25/8/2016 - 09:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr