Mobile menu
Sve zanimljivosti vezane uz 100. nastup Hamze Barryja

Sve zanimljivosti vezane uz 100. nastup Hamze Barryja

 
16/5/2019 - 13:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajdukov veznjak Hamza Barry je na prvenstvenoj utakmici s Rudešom upisao 100. službeni nastup u bijelom dresu, a prigodni dres u povodu jubileja uručio mu je sportski direktor Saša Bjelanović. Donosimo nekoliko zanimljivosti vezane uz jubilarni nastup veznog igrača Bijelih: 

- Za Hajduk je debitirao 9. rujna 2016. godine u prvenstvenom ogledu u Zaprešiću protiv domaćina Intera.

- Igrao je protiv 20 suparnika u svim natjecanjima, a najviše nastupa imao je u susretima s Osječanima (12 puta), dok je 10 službenih ogleda igrao protiv Dinama, Lokomotive i Slaven Belupa...


- U bijelom dresu do sada je postigao devet pogodaka i dodao osam asistencija, a najdraži protivnik Hajdukovom veznjaku je momčad Lokomotive kojoj je tri puta tresao mrežu. Dvaput je zabijao Rijeci i Rudešu, dok je po jedan zgoditak dao RNK Splitu i Jalžabetu.

- Pred poljudskom publikom igrao je 45 službenih dvoboja, dok je 55 puta igrao na gostujućim travnjacima. Četiri gola dao je na Poljudu, a zanimljivo je da mu je jedan od omiljenih terena stadion u Kranjčevićevoj ulici gdje je zabijao u tri navrata...

- Odigrao je 82 dvoboja u HT Prvoj ligi, u europskim natjecanjima je nastupio u 10 utakmica, a u Kupu je igrao osam susreta.

- Ukupno u 100 nastupa ima 52 upisane pobjede, a najviše susreta (37) igrao je pod vodstvom Joana Carrilla...

16/5/2019 - 13:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr