Mobile menu

Svaguša: Suradnja s Barcom na 3 razine

 
29/1/2010 - 14:20 sati
Ostale vijesti

Hajdukov predsjednik Joško Svaguša vratio se iz Španjolske gdje je posjetio svoje igrače na pripremama u Marbelli, te bio gost Barcelone s kojom su otvoreni razgovori o suradnji dvaju klubova.

- Razgovarali smo s predstavnicima jedne od najjačih agencija (Mediapro, nap.a.) koja se bavi organizacijom prijateljskih utakmica najuglednijih španjolskih klubova, te marketingom i produkcijom. Upravo agencija Mediapro ima ekskluzivno pravo na prijateljske utakmice Barcelone, a gostovanje katalonskog kluba naša je prva želja u okviru proslave 100. godišnjice Hajduka – kazao je predsjednik Svaguša, dodavši kako će predstavnici spomenute agencije tijekom ožujka doći u Split gdje bi se trebali nastaviti razgovori.

Hajduk, jasno, ne inzistira na terminu, kroz cijelu 2011. godinu slavit će Bijeli svoj jubilarni rođendan...
- Čak bi nam najviše odgovaralo da nam Barcelona gostuje tijekom ljeta, ali o tome je još prerano govoriti.

O tri su razine suradnje razgovarali predsjednik Svaguša i španjolski mu domaćini.
- Želja nam je ugostiti Barcelonu, osigurati suradnju na razini razmjene stručnog kadra, školovanja trenera i odlazaka naše djece na turnire u Španjolsku. Treći cilj nam je pokušati primjeniti njihov uspješni projekt TV Barcelone realizirajući TV Hajduk – nastavio je predsjednik Svaguša.

Domaćin Hajdukovom predsjedniku bio je Pere Guardiola, brat trenera Barce. S Josepom Guardiolom i njegovim igračima predsjednik Svaguša je bio i na večeri u restoranu Sibar u Barceloni.

Razgovori se nastavljaju, predsjednik Svaguša ponio je iz Barcelone vrlo pozitivne prve dojmove.

29/1/2010 - 14:20 sati
Ostale vijesti