Mobile menu
Sušić, Vrljičak i Maganjić osvojili - slobodno poslijepodne!

Sušić, Vrljičak i Maganjić osvojili - slobodno poslijepodne!

 
28/6/2016 - 13:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"
Izazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treninguIzazov na treningu
Izazov na treningu

Novi je izazov trener Marijan Pušnik priredio svojim nogometašima po završetku današnjeg jutarnjeg treninga. Postrojio ih je uzduž aut-crte, na udaljenosti od 15-ak metara, a zadatak im je bio loptu "naciljati" što bliže crti.

Objavljene su prethodno bile i nagrade i kazne, od slobodnog poslijepodneva i poštede od treninga do kaznenih 20 sklekova. Oni najslabiji su radili sklekove, oni koji su poslali loptu manje od metra do crte dobili su piće na trenerov račun. Dok su oni najprecizniji, kojima je lopta ostala baš na crti, zaslužili poslijepodnevni odmor.

Glavnina ih se morala zadovoljiti sklekovima, dok će Jefferson, Toma Bašić i Zoran Nižić na piće s trenerom. Najbolji od najboljih bili su Tino Sušić, Josip Maganjić i Ante Vrljičak. S tim da se Tino zahvalio na nagradi i treneru i suigračima objavio da bi on ipak - odradio poslijepodnevni trening.

Napornog rada i izvrsnog raspoloženja u taboru Bijelih ne nedostaje...

28/6/2016 - 13:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr