Mobile menu
Šurjak: Reja ima pravu viziju Hajduka!

Šurjak: Reja ima pravu viziju Hajduka!

 
14/10/2009 - 12:04 sati
Ostale vijesti

Član Hajdukove uprave Ivica Šurjak vjeruje kako bi se bodovna razlika između Dinama i njegove momčadi uskoro mogla smanjiti.
- U odnosu na lanjsku sezonu možda čak imamo i bolju momčad, te ne vidim razliku u kvaliteti između nas i Zagrepčana. Imamo niz vrlodobrih igrača, još uvijek mi nije jasno ni kako se izgubilo prošlo prvenstvo... – kaže Šurjak.

Dosadašnjim dijelom sezone Šurjak je dijelom zadovoljan. Jasno, puno zadovoljniji može biti s posljednja dva mjeseca otkako je klupu preuzeo Edoardo Reja.
- Hajduk je krenuo loše, dolaskom Reje situacija se popravila. Od mogućih 15 osvojili smo 13 bodova, a ujedno odradili i sva teška gostovanja protiv najjačih klubova, za razliku od Dinama koji je, praktički, imao samo jedno gostovanje. Reja je veliki radnik, trener koji je u kontinuitetu 30 godina radio u Italiji. Izuzetno kvalitetan je čovjek, puno toga novoga nam je donio. Napravio je mnogo u ovom razdoblju, a napravit će i više. Teško je bilo igrače izvući iz krize, no Reja ih je vrlo brzo vratio u normalu. Oživio je nespremnog Cernata, osjeća se već da ima tendenciju „guranja“ naših igrača poput Strinića, Tičinovića, Oremuša... Smatram da ima pravu viziju Hajduka i uvjeren sam da će napraviti dobar rezultat – predviđa Šurjak.

Tijekom zimske stanke hajdukovce čeka veliki posao...
- Imamo enormno veliki broj igrača pod ugovorom. Među njima je puno djece od 17 do 20 godina koji su na posudbi, no taj se broj mora smanjiti. To će biti teška misija, svi imaju ugovore, zaštićeni su, međutim, svi oni ne mogu igrati u Hajduku, a ujedno je sve to i strašno opterećenje za ovaj klub.

U nedjelju u 20.15 sati na Poljudu će gostovati Šibenik...
- Šibenik je dobra momčad, ali mi smo u usponu forme, što pokazuju posljednji dobri rezultati. Mi ćemo se kompletirati, mislim da će biti spreman Ahmad, te vjerujem u daljnji napredak. Prošli smo najteža gostovanja, raspored koji je pred nama daje nam vjeru da ćemo približavati prvom mjestu – zaključio je član uprave Hajduka Ivica Šurjak.

14/10/2009 - 12:04 sati
Ostale vijesti