Mobile menu
Supružnici iz Splita za samo četiri dana ispunili album ''Hajdučke priče''

Supružnici iz Splita za samo četiri dana ispunili album ''Hajdučke priče''

 
7/10/2020 - 13:30 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"
Nagrađen navijač koji je prvi ispunio album "Hajdučke priče"

Samo četiri dana bila su potrebna Anti Brniću Levadi i njegovoj supruzi Antoniji da skupe i u potpunosti ispune album "Hajdučke priče". Mladi, tek nedavno vjenčani bračni par iz Splita, marljivo je prionuo prikupljanju sličica od prvog dana kada se novi Hajdukov album pojavio u prodaji, a već nakon četiri dana ostvarili su podvig koji nas je sve ostavio pomalo iznenađenima. 

S obzirom na trud, upornost i brzinu prikupljanja HNK Hajduk odlučio ih je u srijedu nagraditi dresom na kojem su otisnuta njihova imena s brojem jedan. Anti je dres na Poljudu uručila voditeljica Odjela marketinga i prodaje Julija Hrstić, a on je za Hajduk Digital ispričao kako je zajedno sa suprugom u samo četiri dana uspio popuniti cijeli album. 

Vjenčali su se prije tek desetak dana, a prve dane svog bračnog putovanja proveli su na relaciji od Dubrovnika i Drniša, mijenjajući se za sličice s ostalim navijačima u nastojanju da baš oni budu prvi koji su popunili "Hajdučke priče"...

Više pogledajte u videoprilogu s Poljuda...

7/10/2020 - 13:30 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr