Mobile menu

ŽNK Agram

ŽNK Agram

1:0

ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk

Datum: 3/9/2023
Supersport Prva HNLŽ: ŽNK Agram - ŽNK Hajduk 1:0

Supersport Prva HNLŽ: ŽNK Agram - ŽNK Hajduk 1:0

 
3/9/2023 - 18:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

ŽNK Agram - ŽNK Hajduk 1:0  (1:0)
Supersport Prva HNLŽ 
Igralište: Špansko
Sutkinja: Jelena Kumer (Breganica)
Strijelkinja: 1:0 Šaban (32-11 m)
Hajduk: Jonjić, Prskalo (od 67. Herceg), Pedić, Grebenar, Brnić, Kukavica, Ratković (od 61. Vlastelica), Terawaki (od 46. Vrdoljak, od 80. Turkalj), Mišura (od 61. Bakalar), Čanjevac, Bagarić.
Nogometašice Hajduka poražene su na otvaranju prvenstva kod Agrama s minimalnih 1:0. Bijele su u tvrdoj utakmici imale pregršt prigoda ali lopta nije htjela u mrežu. Jedini pogodak za domaće postigla je Tea Šaban u 32. minuti iz jedanaesterca. 

Kraj utakmice su igračice trenerice Tamare Benković dočekale s devet igračica. Branka Bagarić je zbog ozljede desne noge iznesena s terena, a Lana Kukavica je u sudačkoj nadoknadi zaradila dva žuta kartona zbog nesportskog odnosa prema sutkinji. Trenerica Benković čestitala je domaćinu na pobjedi i dodala:

- Očekivali smo tešku utakmicu, nažalost ne i ovakav ishod. Čestitam pobjedniku, iako ne mogu reći da su dominirali. Bila su to dva ravnopravna poluvremena ali sreća je danas bila na strani domaćina. Ovo je tek početak, nastavljamo raditi, sada treba podignuti ekipu nakon ovog poraza. Okrećemo se analizi utakmice i korekciji grešaka kroz trening – rekla je nakon utakmice trenerica Bijelih

U sljedećem kolu hajdučice kod kuće dočekuju Međimurje.

3/9/2023 - 18:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr