Mobile menu
SuperSport postao financijski najveći sponzor Hajduka

SuperSport postao financijski najveći sponzor Hajduka

 
3/2/2023 - 15:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor HajdukaProduženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor Hajduka
Produženje uspješne suradnje: SuperSport postao financijski najveći sponzor Hajduka

HNK Hajduk i tvrtka SuperSport svečano su danas u prostorijama poljudskog stadiona potpisali produljenje sponzorske suradnje do ljeta 2027. godine. Potpisom ovog ugovora tvrtka SuperSport postaje financijski najveći sponzor HNK Hajduk. Svečanom potpisivanju u ime Kluba nazočili su predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i članica Uprave Marinka Akrap te u ime SuperSporta članovi Uprave Goran Đurić i Radim Haluza.

O važnosti potpisivanja ugovora, ali i benefitima koje donosi suradnja s financijskim najizdašnijim sponzorom Kluba govorio je predsjednik Uprave Kluba Lukša Jakobušić.

- Prije svega bih iskazao veliku zahvalnost i poštovanje gospodinu Haluzi i gospodinu Đuriću na dosadašnjoj podršci Klubu, stali su uz nas i dali nam potporu prije dvije godine kada nam je bilo najteže, u rezultatskom i financijskom smislu. Posebno mi je drago što su novi vlasnici, Entain grupa, nakon nevjerojatne poslovne akvizicije za naše pojmove, prepoznali vrijednost Hajduka i s Klubom potpisali još novi, znatno veći ugovor unatoč tome što smo imali važeći. Ugovor je potpisan na četiri i pol godine čime SuperSport postaje financijski najveći sponzor Hajduka, a valja napomenuti da je ugovor isključivo u novcu. Oni će i dalje imati svoju poziciju na stražnjoj strani dresa, uz sav respekt prema Tommyju, našem najznačajnijem i generalnom sponzoru koji je uz nas vjerno dugi niz godina. – istaknuo je čelni čovjek Kluba Lukša Jakobušić.

Članica Uprave Marinka Akrap zadovoljna je uvjetima, ali prije svega projektima i postavljanju novih standarda u digitalnom svijetu gdje Klub svakodnevnim radom i angažmanom drži korak s klubovima najvećih svjetskih razina.

- Iznimno sam sretna što nastavljamo i pojačavamo suradnju s ljudima koji prepoznaju naše projekte u području marketinga. I ne samo da ih prepoznaju, već i aktivno sudjeluju u njima sve ovo vrijeme. Suradnja je započela s podrškom prema prvoj momčadi, ali posebno sam zadovoljna jer su prvi prepoznali projekt ženske ekipe još dok je bila u nižem rangu, a sada uspješno sudjeluje u najvišem nogometnom rangu. Raduje me da ćemo ovaj sponzorski ugovor dići na novu razinu, postaviti nove standarde u marketinškom smislu i napraviti iskorak u digitalnom svijetu gdje naš mali tim radi jako dobar, ali zaista kvalitetan posao što su naši partneri i prijatelji iz SuperSporta itekako prepoznali te se aktivno uključili u daljnji razvoj Hajduk Digital TV-a.

Kao jedan od novih projekata u digitalnom svijetu svakako je razvoj zajedničke igrice pod imenom SuperMarko koja naziv dobiva po imenu Marka Livaje, najboljeg igrača i strijelca domaćeg prvenstva čiji je naslovni sponzor upravo tvrtka SuperSport. Marko je  na poklon dobio majicu SuperMarko, a o daljnjem razvoju i realizaciji samog projekta bit će više riječi u budućnosti. Uz Hajdukovu desetku potpisu suradnje na radost okupljenih nazočili su i vratar Bijelih Danijel Subašić te nogometašice ŽNK Hajduk Ana Bakalar i Anamarija Prljević. a logo tvrtke "SuperSport" krasi prednju stranu njihovog dresa u kojem uspješno nastupaju u SuperSport 1. HNLŽ. Važan segment kluba koji je prepoznat od početka s velikim zalogom za uspjeh u budućnosti.

Tvrtka SuperSport promotor je hrvatskog nogometa i sporta općenito te je prepoznatljivi sponzor brojnih sportskih klubova i značajnih domaćih natjecanja od kojih brojni od njih nose  upravo njihov naziv. Raduje ih što je njihov ulazak u hrvatski nogomet započeo upravo s Hajdukom s kojim imaju iznimnu partnersku i prijateljsku suradnju koja uspješno traje već nekoliko godina. 

-  Nakon dvije godine vrlo uspješne suradnje, iznimno nas veseli budućnost koju gradimo s Hajdukom. Proširenje suradnje na inovativni projekt Hajduk Digital TV potvrda je snažnog partnerstva SuperSporta i Hajduka za koje vjerujemo da će postaviti nove standarde nogometnog svijeta u pogledu digitalnih transformacija i korištenja novih tehnologija na ovim prostorima. U sljedećih 5 godina želja nam je potvrditi našu zajedničku snagu i veličinu sportskim i poslovnim rezultatima te uspjesima za koje znamo da neće izostati – sa zadovoljstvom je poručio gospodin Haluza.

-  Produženje i proširivanje suradnje samo je potvrda jedne partnerske i prijateljske priče koju SuperSport i Hajduk imaju već nekoliko uzastopnih godina. Temeljem dosadašnje suradnje i vizije kojom klub putuje prema novim ciljevima, zadovoljstvo nam je nastaviti odnos i pojačati vezu na obostrano zadovoljstvo. Naša snaga i njihova veličina su jednostavno formula kojom idemo do 2027. godine, baš kao jedan super tim, kao SuperHajduk. – dodao je član Uprave SuperSporta g. Goran Đurić.

Hajduk i SuperSport – priča koja traje, s početkom jedne zajedničke nove budućnosti.

3/2/2023 - 15:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr