Mobile menu
SuperSport HNL: Hajduk u srijedu protiv Rijeke na Poljudu

SuperSport HNL: Hajduk u srijedu protiv Rijeke na Poljudu

 
13/9/2022 - 10:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 2:0 (Split, 14/9/2022)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 16:30 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu u zaostaloj utakmici 2. kola SuperSport HNL. 

Bit će to dvoboj trenutno četvrtoplasirane i posljednje momčadi na prvenstvenoj tablici. Hajduk ima 13 bodova na prvenstvenoj ljestvici, dok je Rijeka osvojila pet bodova u osam utakmica s jednom pobjedom, dva remija i pet poraza. Riječani imaju i novog trenera, talijanskog stručnjaka Sersea Cosmija

Hajduk je odigrao sedam utakmica te ima učinak od četiri pobjede, dva poraza i jedan neriješen ishod. U posljednjem prvenstvenom kolu Bijeli su remizirali u Šibeniku, dok su Riječani poraženi kod kuće od Osijeka. 

Bijeli u ovaj susret ulaze s novim trenerom, Mislavom Karoglanom, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnog trenera u stožeru Valdasa Dambrauskasa. Bit će to njegov trenerski debi na klupi Hajduka. Posljednji put Hajduk i Rijeka su odmjerili su snage u prošloj sezoni, u finalu Kupa na Poljudu u kojem su hajdukovci slavili rezultatom 3:1 i podigli trofej Rabuzinovog sunca.

Glavni sudac utakmice u nedjelju je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Ulaznice za susret su u prodaji, a više informacija možete pronaći OVDJE . 

13/9/2022 - 10:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr