Mobile menu
SuperSport HNL: Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Istre 1961!

SuperSport HNL: Hajduk danas od 21.05 sati igra protiv Istre 1961!

 
2/9/2023 - 05:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 0:1 (Split, 2/9/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21.05 sati igra protiv Istre na Poljudu u okviru 7. kola SuperSport HNL. 

- Sve je pozitivno nakon pet pobjeda. Znamo da je Istra ekipa koja igra ofenzivni nogomet. Mogu biti opasni, zadnje tri utakmice nisu poraženi. Puno puta se vraćaju u utakmicu, protiv Osijeka i Slaven Belupa su se vratili nakon dva gola zaostatka. Ali, više bih se fokusirao na našu momčad. U pozitivnom smo trenutku, pet pobjeda, četiri iz prošle sezone. Moramo ostati maksimalno koncentrirani kako bi osvojili nova tri boda - ovako je utakmicu najavio pomoćni trener Adnan Čustović kojem će ovo biti četvrti od pet susreta u kojem mijenja suspendiranog glavnog trenera Ivana Leku

Bijeli uoči ovog susreta drže prvo mjesto na prvenstvenoj tablici s maksimalnim učinkom od 15 bodova iz pet odigranih susreta te s četiri boda više od drugoplasiranog Osijeka. U posljednjem kolu Hajduk je u gostima pobijedio Varaždin rezultatom 2:1. 

U konkurenciju za ovu utakmicu vraća se Lovre Kalinić, a izvan kadra je još uvijek Rokas Pukštas.

Istra 1961 trenutno zauzima pretposljednje mjesto na prvenstvenoj tablici nakon odigranih šest utakmica. Pri tom je momčad iz Pule osvojila četiri boda upisavši četiri remija i dva poraza. U posljednjoj utakmici odigrali su 0:0 na domaćem terenu s Rudešom. 

Posljednji put Hajduk i Istra 1961 odmjerili su snage u prošloj sezoni, početkom travnja ove godine, a tada je rezultat na Poljudu bio 2:2. 

Glavni sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

2/9/2023 - 05:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr