Mobile menu
SuperSport HNL: Hajduk danas od 19 sati igra protiv Varaždina!

SuperSport HNL: Hajduk danas od 19 sati igra protiv Varaždina!

 
26/8/2023 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 1:2 (Varaždin, 26/8/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19 sati gostuju kod Varaždina u okviru 6. kola SuperSport HNL. Momčad Ivana Leke na ovo gostovanje stiže s jednim ciljem, a taj je zadržati i u ovoj utakmici maksimalan učinak na startu ovog prvenstva. Treći je ovo susret u koji će hajdukovci ući bez svog glavnog trenera koji je kažnjen suspenzijom u trajanju od pet utakmica, a i ovaj put će ga mijenjati pomoćnik Adnan Čustović.

- Očekujem tešku utakmicu, Varaždin je još uvijek neporažen u prvenstvu, imaju tri neodlučena rezultata i jednu pobjedu protiv Rudeša u posljednjem susretu. Većina momčadi ostala im je na okupu od prošle sezone. Imaju dobre individualce, Brodić je izrazito opasan u protivničkom kaznenom prostoru, već je postigao pet ligaških pogodaka. Mitrovski prijeti na desnoj strani, znamo za kvalitete Šege koji je opasan jedan na jedan. Naš cilj je ostati u pobjedničkom nizu, zadržati ovu atmosferu i na tom valu biti jači iz utakmice u utakmicu – ovako je pomoćni trener Čustović najavio današnji susret. 

Hajduk zauzima prvo mjesto prvenstvene tablice s osvojenih maksimalnih 12 bodova nakon četiri odigrane utakmice. Posljednji susret Bijeli su odigrali u subotu u Kranjčevićevoj gdje su s 2:0 svladali Rudeš pogotcima Marka Livaje i Darija Melnjaka

Varaždin trenutno zauzima četvrtu poziciju s osvojenih šest bodova u četiri odigrana susreta. U prošlom kolu Varaždin nije igrao budući da je njihova utakmica s Dinamom na Maksimiru odgođena. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Ivan Matić iz Osijeka. 

26/8/2023 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr