Mobile menu

ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk

2:0

ŽNK Agram

ŽNK Agram

Natjecanje: 8. kolo
Mjesto: Split
Datum: 5/11/2023
Supersport 1. HNLŽ: ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0

Supersport 1. HNLŽ: ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0

 
5/11/2023 - 14:35 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0
ŽNK Hajduk - ŽNK Agram 2:0

ŽNK Hajduk - ŽNK Agram  2:0 (1:0)
Supersport  Prva HNLŽ - 8. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Mateo Erceg (Pristeg)
Strijelkinje: 1:0  Grebenar (4), 2:0 Vlastelica (83) 
Hajduk: Jonjić, Turkalj (od 69. Terawaki), Pedić, Herceg, Brnić (od 67. Mišura), Štrkalj (od 46. Mišura), Bakalar, Bagarić (od 69. Vlastelica), Prskalo (od 46. Vlajčević), Grebenar (od 88. Patock), Čanjevac.

Nogometašice Hajduka slavile su u 8. kolu SuperSport 1. HNLŽ na Poljudu protiv Agrama rezultatom 2:0. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica dvije raspoložene i napadački orijentirane ekipe, u kojoj je Hajduk na kraju zasluženo došao do tri boda. 

Mrežu gošći načela je u četvrtoj minuti Andrea Grebenar upisavši svoj trinaesti zgoditak ove sezone. Odličnu akciju Branke Bagarić i Janje Čanjevac, Grebenar je okrunila fantastičnim udarcem glavom u desne rašlje. Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednošću Bijelih. Nastavak je također bio zanimljiv, ali uz manje prigoda, a pobjedu Hajdučica potvrdila je lijepim lobom iz velike daljine u 83. minuti Laura Vlastelica

- Bila je lijepa utakmica za gledanje, čestitam Agramu na otporu. Priželjkivali smo pobjedu, za to smo trenirali i pripremali se tijekom reprezentativne pauze. Čestitam cijeloj ekipi na ova tri boda. Za većinu mojih golova ove sezone zaslužna je Janja Čanjevac, to je kombinacija koja se uigrava na treninzima. Nadam se da će biti još više golova i pobjeda. Čeka nas utakmica protiv Međimurja koja će biti zahtjevna kao i svako gostovanje. Idemo po nova tri boda - rekla je nakon pobjede Andrea Grebenar.

Poluvrijeme je u pobjedi odradila i mlada Ivana Vlajčević

- Odradili smo čvrstu, dobru utakmicu, za to smo se pripremali kroz tjedan. Ovom pobjedom revanširali smo se za poraz na početku prvenstva. Ostvaren je također i uspjeh s reprezentacijom, gdje smo se kvalificirali u elitno kolo koje će se odigrati na proljeće. Sljedeći vikend čeka nas Međimurje, fokus je od sutra na toj utakmici. Idemo u Čakovec s pozitivnim mislima po tri boda - kazala je nakon utakmice mlada reprezentativka Hrvatske.

5/11/2023 - 14:35 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr