Mobile menu
Summer School: Vještine se savladaju lako, kad je demonstrator Vujović Zlatko

Summer School: Vještine se savladaju lako, kad je demonstrator Vujović Zlatko

 
23/7/2019 - 23:20 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Zlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football SchoolZlatko Vujović u Hajduk Summer Football School
Zlatko Vujović u Hajduk Summer Football School

Drugog dana polaznike Hajduk Summer Football School dočekalo je iznenađenje. Gost i demonstrator današnjeg treninga bio je legendarni napadač Bijelih Zlatko VujovićPojava Hajdukovog velikana izazvala je oduševljenje među djecom koja su upijala svaki njegov pokret, ali i roditelja koji su sve to pratili s tribina. 

Vujović je malim nogometašima sat vremena pokazivao brojne nogometne vještine i vježbe koje je naučio i stekao tijekom bogate igračke, a poslije i trenerske karijere. Zaista, boljeg učitelja nije bilo od Hajdukovog veterana koji je svojim golovima i utakmicama obilježio jedno od najslavnijih razdoblja u povijesti Bijelih. 

- Izuzetno mi je drago što sam danas bio dio ovog zaista lijepog projekta. Lijepo je vidjeti da ovoliko djece pohađa i iskazuje interes. U moje vrijeme nije bilo ovoliko mogućnosti kao što ih ima danas, ali vježbali smo svakodnevno tehniku (udarac, primanje, vođenje) kroz bezbroj ponavljanja. Zaista, kroz čitavu povijest smo imali fantastične učitelje koji su i nas same učinile sjajnim igračima. Na nama je danas da svoje stečeno znanje svakodnevno prenosimo generacijama koje dolaze i zbog toga sam sretan što malim budućim hajdukovcima mogu pokazati vještine i vježbe koje sam naučio u svojoj igračkoj karijeri - poručio je član slavne generacije koji je u bijelom dresu skupio čak 420 nastupa i pritom postigao 182 gola.

Maleni nogometaši sutra nastavljaju s novim treninzima kada ih čeka novo iznenađenje. Hajduk Summer Football School trajat će sljedećih pet tjedana, a sve informacije o prijavama možete pronaći OVDJE .

23/7/2019 - 23:20 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr