Mobile menu

Suba: Želja za 2010. godinu mi je - trofej!

 
9/1/2010 - 17:34 sati
Ostale vijesti

Hajdukovac s najvećom minutažom u prvom dijelu sezone Danijel Subašić s nestrpljenjem iščekuje pripreme za proljeće. Odigrao je Danijel 1890 službenih minuta, odnosno ukupno 21 utakmicu. Propustio je samo dva kup-dvoboja...

- Očekujem prije svega puno uspješniju 2010. godinu od prošle. Imamo kvalitetnu momčad, izvrsnog trenera s kojim ćemo sada odraditi i prve pripreme, te sam uvjeren da ćemo proljeće odigrati značajno uspješnije u odnosu na jesen – kaže Hajdukov Zadranin.

- Iako smo ovo blagdansko razdoblje svi mi iskoristili i za odmor, boravak s obiteljima i prijateljima, radili smo svakodnevno kako bismo spremni krenuli punim intenzitetom. Kako se približava početak priprema intezivira se i rad. Ovo sam razdbolje proveo u svojem Zadru, trenirao u teretani, te trčao u jednom od parkova. Mislim da spreman očekujem prve treninge.

Od 2010. godine Danijel očekuje kako će mu osigurati i trofej...
- Bez obzira što nam je Dinamo prepreka do finala, siguran sam da možemo osvojiti Kup. Sasvim je svejedno što igramo s njima već u polufinalu, ionako bismo ih morali poraziti želimo li podići trofej. Najveća želja u ovoj godini mi je upravo osvajanje Kupa. Jasno, uz puno dobrih igara cijele naše momčadi, te reprezentacije.

9/1/2010 - 17:34 sati
Ostale vijesti