Mobile menu
Suba: Pobijediti a ne primiti gol!

Suba: Pobijediti a ne primiti gol!

 
12/4/2010 - 11:45 sati
Klub

Hajduk i Šibenik odigrat će prvu utakmicu finala Hrvatskog kupa u Splitu u srijedu 21. travnja. Uzvrat će biti  5. svibnja u Šibeniku.

- Nadali smo se da ćemo prvu igrati u gostima, ali što je tu je, idemo u prvih 90 minuta napraviti dobar rezultat. Neće biti lako, cilj nam je već na Poljudu odraditi značajan dio posla, pobijediti a ne primiti zgoditak - kaže Hajdukov reprezentativac Danijel Subašić.

- Vjerujem da će nas što više gledatelja doći podržati već u prvoj utakmici kada nam je zadatak ostvariti što veću razliku, te već tada osigurati trofej. Žao mi je samo što nam je otpala mogućnost da pehar podignemo pred prepunim Poljudom - dodao je napadač Ante Vukušić.

Šibenčani su bili puno sretniji ždrijebom...
- Sigurno da smo zadovoljni ždrijebom, jer ipak se uzvrat igra na Šubićevcu. Međutim, puno toga već se može znati nakon prve utakmice gdje mi moramo pokušati postići zgoditak što bi nam dalo protiv laganog favorita kao što je Hajduk veće izglede da bi mi bili ti koji bismo podignuli Rabuzinovo sunce - prenose riječi trenera Šibenika Branka Karačića klupske stranice.

A.B.

12/4/2010 - 11:45 sati
Klub