Mobile menu

Stvorili smo ponovno autoritet Hajduka!

 
7/3/2010 - 10:59 sati
Prva momčad
Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)
Press konferencija nakon pobjede u Zaprešiću (0:3)

Trener Hajduka Stanko Poklepović nakon pobjede nad Interom (0:3) u Zaprešiću, odmah po završetku utakmice, nije mogao govoriti. Izgubio je glas. No nakon povratka u Split i prospavane noći, situacija je puno bolja...

- Stvorili smo ponovno autoritet Hajduka i to je najznačajnija stvar. Igra ulijeva povjerenje s obzirom na prikazano u posljednje dvije utakmice. Zadovoljan sam disciplinom igre, premda je zacrtana parcijalna taktika ostvarena s 50 posto. No, i to je, očito, bilo dovoljno. Suđenje je bilo korektno, bez obzira na dvije apostrofirane greške od strane Oka sokolova - gol Tomasova poništen zbog navodnog zaleđa i penal nad Oremušom - kaže zadovoljni Poklepović unatoč očitim propustima.

- Nastavit ćemo sa stvaranjem igre koja će biti atraktivna i učinkovita.

Jeste li zadovoljni učinkom Anasa?
- Očekivao sam i više od njega. No, ovo je tek njegov početak, imao je oslobođenu poziciju da može pokazati svoj raskoš. Nešto je već počeo ispravljati, nešto još ne. Može Anas i puno više od jučer prikazanoga.

Kako se vi osjećate nakon dvije pobjede?
- Dobro, ja sam čovjek koji radim i ovo mi nije ništa novo.

Razmišljate li već o Rijeci?
- Razmišljam o našoj igri. Najvažnije je da je Hajduk vratio autoritet, sada će suparnik morati više razmišljati o nama. U Zaprešiću smo prvih 10 minuta "klackali", a potom nastavili puno čvršće...

Hajdukovci su sinoć stigli iz Zaprešića, danas su slobodni, trening je najavljen za ponedjeljak u 10 sati.

A.Bilić

 

7/3/2010 - 10:59 sati
Prva momčad