Mobile menu

Strinić: Reprezentacija mi je izazov!

 
25/9/2009 - 09:38 sati
Ostale vijesti

Ivan Strinić u posljednje je vrijeme često među igračima koje ističe trener Edoardo Reja. Svojim igrama nametnuo se i opravdao povjerenje. U pobjedi nad Lipikom (3:5) nije bio strijelac, no nije propustio upisati se među asistente...

- Bila je vrlo teška utakmica dok se nismo snašli. Dali su domaćini tri euro-gola, nije bilo lako kod 3:1 na poluvremenu. No, u nastavku smo postavili igru i osigurali zasluženu pobjedu - kaže splitski lijevi bočni igrač.

Strinić tvrdi kako je doslaskom Reje posložena momčad koja će u nastavku sezone pružati sve više...
- Trener je promijenio način naše igre, puno smo napredovali i na fizičkom planu. Itekako su već vidljivi plodovi njegova rada. U nedjelju nas očekuje Cibalia, bit će teško, ali Hajduk mora pobijediti! Očekujem tri boda, ništa drugo.

Iznimno zadovoljan je Strinić i svojim igrama...
- U ovu sezonu sam vrlodobro krenuo, sve utakmice odradio na visokoj razini. Nadam se da ću tako nastaviti i dalje i potvrđivati da sam dobro radio. A reprezentacija? To mi je velika čast, bit ću presretan ako me izbornik Slaven Bilić pozove. Samo moram davati svaki put sve od sebe, raditi maksimalno na treningu i neće biti problema. Poziv bi mi bio veliki izazov i, naravno, napredak, te ću učiniti sve da mi poziv stigne.

25/9/2009 - 09:38 sati
Ostale vijesti