Mobile menu

Strijelac Paraiba: Imamo izvrsnu momčad!

 
31/7/2009 - 10:47 sati
Prva momčad

Rafael Paraiba zabio je u četvrtak u Žilini svoj prvijenac u dresu Hajduka, zgoditak koji bi „bijelima“ možda mogao biti presudan na putu ka četvrtom kolu Europske lige. Brazilac je početkom drugog dijela iskoristio nesmotrenost domaće obrane i doveo Splićane u vodstvo (0:1). Do kraja je Žilina poravnala iz kaznenog udarca.

- Bez obzira na rezultat, ne možemo još reći da smo izraziti favoriti za plasman u daljnji krug. Mogli smo odigrati i puno bolje u Slovačkoj, mogao sam i ja osobno puno više pokazati, ali najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat – kaže Hajdukov Brazilac Paraiba.

Hajduk je u dvije službene utakmice dvaput remizirao. Protiv Osijeka je bilo 1:1, jednako i u Žilini. Paraiba smatra kako aktualni Hajduk može puno više od do sada odigranih 180 minuta.
- Imamo niz vrlodobrih igrača i treba nam samo nešto vremena da se uigramo. Bolji smo i od Osijeka i Žiline, šteta samo zbog izgubljena dva boda u prvom prvenstvenom kolu...

Kako ste se snašli na Poljudu?
- Momčad je izvrsna a uvjeti za rad idealni. Doista mi je prelijepo. Presretan sam što sam već u drugoj utakmici pridonio svojoj momčadi zgoditkom.  Bit će ih još puno...

Što navijači mogu očekivati od vas? Koliko ste spremni u ovom trenutku?
- Smatram da sam negdje na oko 70 posto kapaciteta. Kako utakmice budu prolazile podizat ću se i ja ali i cijela momčad. Vjerujte, vrlodobri smo, treba nam samo još poneka utakmica da se uigramo – zaključio je prepun optimizma Paraiba.

31/7/2009 - 10:47 sati
Prva momčad