Mobile menu
Strijelac Nižić: Vidi se rezultat dobrog rada na treninzima

Strijelac Nižić: Vidi se rezultat dobrog rada na treninzima

 
26/1/2018 - 19:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Ostvarili su hajdukovci i drugu pobjedu na pripremama u turskom Beleku. Odličnu prezentaciju pružio je stoperski par Zoran Nižić i Borja Lopez koji Poljacima u prvih 60-ak minuta dvoboja nije dopustio da ozbiljnije zaprijete vratima Karla Letice. Upravo je kapetan Nižić bio strijelac pobjedničkog pogotka kojim su Bijeli upisali treću ukupnu pobjedu u ovom pripremnom periodu. Nabacio je u 58. minuti iz kornera Toma Bašić, a kapetan Hajduka volejem je sa sedam metara zakucao loptu u donji lijevi vratarev kut.

- Čvrsta utakmica s ne baš puno prilika na obje strane. Mislim da smo mi ipak bili konkretniji i na kraju zasluženo slavili. Sigurno je da se vidi rezultat dobrog rada na treningu. Uvijek je lijepo pobijediti mada je riječ o prijateljskoj utakmici. Na ovaj način se stvara pobjednički mentalitet. Smatram da smo danas dobro odigrali iako se osjeća i malo umora. Najbitnije je da smo se držali dogovorenog, dobro smo stajali defenzivno i ofenzivno. Sve što radimo na treninzima trebamo primjeniti na utakmicu, a do sada nam jako dobro ide. Sutra nas čeka novi dvoboj s jednako jakim intenzitetom, ali najbitnije od svega je da se nitko ne ozljedi tako da početak prvenstva možemo dočekati spremni. Možemo biti zadovoljni sa svim što smo napravili u dosadašnjem dijelu priprema. - govorio je Nižić nakon susreta protiv drugoplasirane momčadi poljske lige.

- Drago mi je da smo slavili i sačuvali mrežu netaknutom. Najbitnije je nastaviti s dobrim radom kako bismo se što bolje pripremili za nastavak sezone gdje nas u prvih nekoliko susreta čekaju zahtjevna gostovanja. Protiv Trenčina očekujem nastavak naše dobre igre uz uvjet da budemo lišeni bilo kakvih ozljeda i da se u Split vratimo spremni i zadovoljni - poručio je drugi dio stoperskog para koji zaista na visokoj razini odrađuje dosadašnji dio priprema. Siguran i pravovremen u svim reakcijama, Borja je odigrao 90 minuta na vrlo visokoj razini što je bio dovoljan razlog za zadovoljstvo trenera Kopića i cjelokupnog stručnog stožera.

26/1/2018 - 19:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr