Mobile menu
Strast za Hajdukom i čokoladama Zvečevo

Strast za Hajdukom i čokoladama Zvečevo

 
25/8/2015 - 14:09 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slovan Liberec 0:1 (Poljud, 27/8/2015)"
Hajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk ZvečevoHajduk Zvečevo
Hajduk Zvečevo

Danas su na Poljudu predstavljeni i novi službeni proizvodi Hajduka nastali u suradnji s tvrtkom Zvečevo. 

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji čokolada, brojne nagrade, priznanja za kvalitetu, čvrsta pozicija na tržištu i permanentno osluškivanje potreba i zahtjeva potrošača bili su presudni za izbor novog partnera Kluba. 

Zajedničkim idejama i vizijama kreiran je novi proizvod za naše navijače. 

Prepoznatljive „Samo ti“ i  „Volim te“ čokolade sada su obojane Hajdukovim bojama. Riječ je o mliječnoj čokoladi (Samo ti) i mliječnoj čokoladi s keksom (Volim te). U svakom pojedinačnom pakiranju uz čokoladu, pripremili smo i prigodne naljepnice s prepoznatljivim obilježjima Kluba, koje će zasigurno razveseliti najmlađe. S tvrtkom Zvečevo možemo najaviti limitirane serije proizvoda u razdoblju koje slijedi. Za Božić i u mjesecu Hajdukovog rođendana i Valentinova, Hajduk i Zvečevo pripremaju posebna iznenađenja s Hajdukovim potpisom. 

Strast na terenu i izvan njega, strast za čokoladom povezala je dvije najslađe strasti u jedan proizvod originalan na tržištu.

Od svake jedinice proizvoda Hajduku pripada 1 kn, stoga uživajte u našim čokoladama i podržite Klub.

Čokolade Zvečevo pod brandom Hajduka bit će u prodaji u cijeloj Hrvatskoj.

25/8/2015 - 14:09 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr