Mobile menu
STOP prevarantima: Spriječi izravno nanošenje štete svom Klubu!

STOP prevarantima: Spriječi izravno nanošenje štete svom Klubu!

 
29/3/2019 - 08:00 sati
Klub
Foto: Hajduk.hr

U cilju zaštite imovine HNK Hajduk, u danima uoči, tijekom i nakon predstojećih poljudskih utakmica bit će pojačana kontrola svih prodajnih mjesta s navijačkim suvenirima (i online prodaja). HNK Hajduk sa svojom i ostalom ovlaštenom ponudom suvenira i sportske opreme zadovoljava sve potrebe navijača koje u velikom broju očekujemo i u srijedu u derbiju s Dinamom i u idućim dvobojima na Poljudu, pa stoga molimo sve za suradnju kako ne bismo pojedincima dopustili da izravno nanose veliku materijalnu štetu Hajduku.

HNK Hajduk ima korist isključivo od kontrolirane i legalne prodaje te smo prisiljeni poduzeti sve mjere kako bismo zaštitili svoju imovinu.

Ovom prigodom molimo sve navijače da Hajdukovu sportsku opremu i suvenire kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima, jer samo na taj način mogu biti sigurni da su kupili originalne proizvode i opremu te time izravno pomogli svojem Hajduku. 

Svakom navijaču je cilj zaštita interesa HNK Hajduk te će učiniti sve kako bi se spriječila zlouporaba i nanošenje štete Klubu.

HNK Hajduk je u kontaktu s nadležnim službama, a sve nelegalne oblike prodaje i proizvode možete prijaviti i vi putem maila prijave@hajduk.hr .

Hvala.

Vaš HNK Hajduk 

29/3/2019 - 08:00 sati
Klub
Foto: Hajduk.hr