Mobile menu
Što sve treba znati o Zadru?

Što sve treba znati o Zadru?

 
3/3/2011 - 15:44 sati
Prva momčad

- Subotnji domaćin Bijelih u dosadašnjih je 19 prvenstvenih utakmica sedam puta pobjeđivao, tri puta remizirao i devet puta gubio. Postigli su igrači Dalibora Zebića 23 gola, primili jedan više.

- U svojim su Stanovima Zadrani značajno bolji nego u gostima. Poraženi su samo jednom u devet utakmica, dvaput remizirali i šest puta slavili. U tih devet utakmica primili su samo šest golova, zabili 13.

- Osvojili su samo dva boda u posljednje tri prvenstvene utakmice. No, učinak kod kuće im je impresivniji. U posljednja četiri dvoboja na svojem travnjaku triput su pobjeđivali, jednom remizirali, jasno, nijednom gubili...

- U posljednje četiri utakmice u Stanovima primili su samo jedan gol, postigli šest!

- Najbolji strijelac im je Ivan Santini. Postigao je sedam golova. Slijede Antonio Mršić s tri, te Želimir Terkeš i Josip Bilaver koji su se dvaput ove sezone upisali među strijelce.

- Zadranin Ivan Santini mlađi je brat Krševana, vratara koji je u posljednjem kolu na Poljudu izvrsnim intervencijama osigurao svojem Interu veliki bod (0:0), te bio proglašen igračem utakmice.

- Protiv Hajduka će biti bez dvojice kažnjenih igrača - Marina Cona i Jakova Suraća.

- Zadar je trenutačno na 11. mjestu, samo pet bodova ispred pretposljednje Istre 1961.

- Dres Zadra su nosili Danijel Subašić, Marin Tomasov, Matej Jonjić, Marin Ljubičić, Goran Jozinović i Jurica Buljat. Zadranin je (i) Marijan Buljat.
 

3/3/2011 - 15:44 sati
Prva momčad