Mobile menu

Što sve treba znati o Varaždinu?

 
6/4/2011 - 08:13 sati
Prva momčad


- Trenutačno su deseti. Osvojili su do sada 29 bodova, 19 manje od Hajduka.

- U posljednje četiri prvenstvene utakmice čak triput su poraženi, te osvojili samo bod.

- Slavili su samo sedam puta u 23 odigrana kola (po osam pobjeda i poraza), zabili 22 gola, a primili 28.

- Učinak kod kuće im je značajno bolji nego u gostima. Svih osam poraza ostvarili su u gostima, kod kuće su u 11 prvenstvenih dvoboja šest puta slavili, jednom manje remizirali. Kod kuće su u tih 990 minuta primili samo sedam golova.

- Posljednji bod su osvojili 19. ožujka kod kuće protiv Slaven Belupa (1:1), zadnju pobjedu ostvarili 26. veljače kontra Rijeke (3:0).

- Najbolji strijelac im je Filip Škvorc koji je zabio pet puta. Josip Brezovec ih je napustio, no još uvijek je drugi na listi strijelaca sa četiri postignuta gola. Dominik Glavina je pogađao tri puta suparničke mreže, a po dvaput Feđa Dudić, Davor Vugrinec i Josip Golubar.

- Krajem rujna prošle godine su po teškom travnjaku i lošem vremenu na Poljudu biti vrlo dobri, no ipak je Hajduk slavio s 2:0.

- Zbog tri žuta kartona neće moći računati na Roberta Punčeca.

- Polufinalisti su ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa. U utorak su u prvoj utakmici poraženi od Cibalije s 1:0. Tri dana ranije od istog su suparnika na istom stadionu u okviru Prve HNL izgubili s 2:0.

- Posljednju utakmicu (Cibalia, 1:0) igrali su u sljedećem sastavu: Krklec Tkalčić, Sušac, D. Škvorc, Kvesić Šafarić, Punčec – Glavica (Dudić 84), Hojski (Glavina 73), Aganović (Šimek 90) – F. Škvorc


 

6/4/2011 - 08:13 sati
Prva momčad