Mobile menu
Što sve treba znati o Slaven Belupu?

Što sve treba znati o Slaven Belupu?

 
21/4/2011 - 08:25 sati
Prva momčad


- U ovom trenutku, pet kola prije kraja sezone, na osmom su mjestu s 33 osvojena boda. Hajduk ima 15 više.

- Osam puta su uspjeli ove sezone pobijediti u okviru Prve HNL. Imaju devet remija i osam poraza. Postigli 26 golova u 25 utakmica, primili 23.

- Posljednje četiri prvenstvene utakmice odigrali su bez poraza. U ritmu su remi-pobjeda-remi-pobjeda...

- Samo jednom su igrali kod kuće u te posljednje četiri prvenstvene utakmice, te ukupno u 360 minuta primili samo dva gola te osvojili osam bodova.

- U srijedu su ispali iz Hrvatskog kupa, na putu prema finalu zaustavio ih je Dinamo koji je slavio i u Koprivnici (0:1).

- Nisu u gornjoj polovici momčadi po učinku na svojem travnjaku. U 12 utakmica u Koprivnici ove sezone slavili su šest puta, četiri puta su poraženi, imaju dva remija.

- Poljudski susret Hajduka i Slaven Belupa u listopadu prošle godine je završio pobjedom Hajduka (Vukušić) od 1:0.

- Leon Benko im je na čelu ovosezonskih strijelaca, postigao je pet golova. Po četiri puta su suparničke mreže tresli Mateas Delić i Aljoša Vojnović, po triput Davor Bagarić i Josip Milardović.

- Sljedeća se momčad Slavena suprotstavila Dinamu u srijedu u Koprivnici u okviru polufinala Kupa: Nurković, Purić, Rogulj, Maras, Bagarić, Kokalović, Milardović, Mujanović, Vojnović, Benko (Poljak 76), Bušić (Jurakić 59, Havojić 63).

- Dres Slavena nosi nekadašnji hajdukovac Tomislav Bušić.

 

21/4/2011 - 08:25 sati
Prva momčad