Mobile menu
Što sve treba znati o Hr. dragovoljcu?

Što sve treba znati o Hr. dragovoljcu?

 
4/5/2011 - 08:30 sati
Prva momčad

- Hrvatski dragovoljac je posljednji. Deset bodova iza Zagreba koji je prvi iznad zone ispadanja. A još najviše devet bodova može osvojiti svaka momčad...

- U 27 odigranih kola osvojili su 20 bodova, 31 manje od Hajduka. Samo četiri puta su pobijedili, osam puta remizirali i čak 15 puta gubili.

- Postigli su najmanje (20) a primili uvjerljivo najviše golova ove sezone u Prvoj HNL (51). Primaju gotovo dva u prosjeku po utakmici...

- Kao domaćini su dvaput pobijedili u 13 utakmica. No, u zadnjih pet nisu nijednom poraženi.

- Posljednja dva domaća ogleda (Slaven Belupo i Cibalia) završila su im 0:0... Prethodno su pobijedili Karlovac (1:0) i Varaždin (3:2).

- Na prvom mjestu liste najboljih strijelaca im je Velimir Švarić koji je postigao tri gola...

- Krajem listopada prošle godine dvoboj ovih suparnika zaključio je Marin Tomasov golom u 82. minuti za konačnih 2:1... Prethodno je Bijele Jurica Buljat doveo u vodstvo, izjednačio je Leopold Novak pola sata prije kraja. Trener Drgovoljca bio je tada Ivan Pudar, hajdukovce je vodio Joško Španjić.

- U posljednjem kolu Hrvatski dragovoljac je poražen od Zadra s 1:0, Zagrepčani su se u Stanovima predstavili sa sljedećom momčadi: Vidaković, Marković, Čordaš, Zlatar, Rašić, Grgić, Jazvić, Plazonić, Kukoč (Žugaj 46), Švarić, Kešinović.
 

4/5/2011 - 08:30 sati
Prva momčad