Mobile menu
Što sve treba znati o Cibaliji?

Što sve treba znati o Cibaliji?

 
29/4/2011 - 08:40 sati
Prva momčad


- Četiri kola prije kraja sezone Cibalia je na petom mjestu. Osvojili su 37 bodova, 14 manje od Hajduka.

- Primili su samo 19 golova u 26 odigranih kola...

- U posljednjih pet kola samo jednom su poraženi, ali su i samo jednom pobijedili. Triput su u tom razdoblju remizirali.

- Uzimajući u obzir samo učinak kod kuće, među najboljim su momčadima Lige. No u gostima sve im izgleda dijametralno suprotno. Uspjeli su ove sezone u 13 odigranih utakmica na gostovanjima samo jednom slaviti, šest puta su izvukli bod...

- Postigli su do sada najmanje golova u gostima uzimajući u obzir svih 16 prvoligaških klubova. Samo šest zgoditaka su u 13 utakmica uspjeli postići domaćinima... Istovremeno, i primili su ih relativno malo, svega 11.

- U drugom dijelu listopada prošle godine pobijedili su u Vinkovcima hajdukovce s 2:1. Strijelci za domaćine bili su Mladen Bartolović i Krešimir Prgomet, za Bijele je zabio Ante Vukušić.

- Bartolović i Tomislav Radotić neće igrati u Splitu, imaju po tri žuta...

- Najbolji strijelac im je Dino Kresinger koji je postigao 10 golova. Na osam je nekadašnji hajdukovac Bartolović, dok su Tomislav Jurić i Prgomet zabili po tri...

- U posljednjem su kolu odigrali bez zgoditaka na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca. Trener Stanko Mršić suprotstavio se Zagrepčanima s ovom momčadi: Mašić, Radotić, Lučić, Duvnjak, Božić, Mazalović, Bartolović (Koledić 79), Jurić (Župarić 81), Grgić (Čuljak 69), Prgomet, Kresinger.
 

29/4/2011 - 08:40 sati
Prva momčad