Mobile menu
Stipendist Hajduka - Natječaj za kandidate

Stipendist Hajduka - Natječaj za kandidate

 
5/11/2013 - 12:32 sati
Klub
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

HKNH Bilo Srce, temeljem prethodno objavljenog Pravilnika o dodjeli sredstava za projekt "Stipendist Hajduka" objavljuje Natječaj za podnošenje prijava kandidata.

Pozivamo sve kojima je Hajduk u srcu, a koje ispunjavaju uvjete natječaja da svoje prijave dostave na adresu HKNH Bilo Srce, VIII mediteranskih igara 2, 21000 Split i time sebi daju priliku da postanu jedan od prva dva Stipendista Hajduka u povijesti.

HNK Hajduk je prepoznao ovu, hvale vrijednu inicijativu navijača te zajedno žele da ovaj projekt postane simbol težnje HNK Hajduk za konkretnim doprinosom obrazovanju mladih i talentiranih ljudi, a koji moguće nemaju iste uvjete za školovanje kao većina današnjih studenata.

Ovim putem organizatori pozivaju sve navijače Hajduka da prenesu informaciju o otvorenom natječaju te iskreno zahvaljuju svim donatorima, od najizdašnijih do „skormnijih“ koji su prepoznali ovaj plemeniti projekt. Svakom donacijom smo bliže jednoj novoj školovanoj osobi među nama, pa ovaj dugovječan projekt možete podržati uplatom i Vaše donacije na račun Bilog srca.

Želimo pomoći hajdučkim stipendistima da postanu ono što nam je Hajduk već odavno; naš ponos, a upravo sinergija kluba, navijača i donatora budi nadu za svjetliju budućnosti i nekih mladih ljudi među nama.

Kandidati za Stipendiste Hajduka, željno vas očekujemo...

Natječaj za kandidate je otvoren do 20.studenog 2013. Sve informacije o projektu su dostupne na  www.hajduk.hr/stipendist odnosno na kontakt mail info@bilosrce.com

HKNH Bilo Srce

5/11/2013 - 12:32 sati
Klub